Wat doen wij:

Wij bedrukken T-Shirts, sweaters en andere kleding voor particulieren en zakelijke klanten. Hiervoor gebruiken we technieken die full colour mogelijk maakt. Met behulp van glitter effecten en strass steentjes geeft dit een unieke uitstraling. Naast één artikel kunnen wij ook grotere aantallen aanbieden.

Wij maken tekstborden van allerlei materialen. Bewerken glas, spiegels en hout op klanten specificaties. Bedrukken ruiten, auto's en deuren. Leveren materialen om zelf alles te pimpen wat je maar leuk vindt en geven daar advies voor. Alles is dus mogelijk!

Wij vervaardigen unieke objecten m.b.v. de 3d printer en andere materialen. Deze bijzondere objecten worden gemaakt door toevoeging van materialen zoals bv strass stenen. Hierdoor krijgen deze een unieke en persoonlijke uitstraling. Dit doen wij ook op aanvraag.

Naast deze activiteiten organiseren wij ook workshops.

Wilt u een persoonlijk cadeau kijk dan in onze webshop. Wilt u een workshop volgen zie tabblad workshop voor meer informatie.

Wilt u meer informatie, een bezoek in onze atelier in Prinsenbeek dan bent u altijd welkom. (Op afspraak tussen 10:00 en 18:00)